Trecerea catre alte dimensiuni - Ionel Mohirta

















2 comentarii:

alessia spunea...

Pup Măriucă! :)

CE şi CUM zice aici stimabilul Mohîrţă ar putea constitui o prestaţie bunicică pentru un banal seminar de la anul I la vreun curs de popularizare a ştiinţei: dovedeşte că a consultat "bibliografia minimă obligatorie" aferentă temei, că a memorat suficiente nume de autori, titluri de lucrări şi lista de concepte conexe şi că a exersat destul în oglindă pentru a putea mima acceptabil expertiza în domeniu.
Aşadar, dacă aş fi într-una din zilele mele mărinimoase, i-aş putea acorda, să zicem, chiar şi un...8, NA!
Evident, cu condiţia să treacă repejor în bancă şi să stea cuminţel restul semestrului. Sau, şi mai bine, să se ducă să se ocupe cum se cuvine de pătrăţica lui, de sociopsihologie. Poate măcar acolo nu încearcă doar să epateze cu pseudo-cunoştinţele lui.

"In vino veritas", Măriucă! În rest, cât vezi cu ochii, numa' apă de ploaie. :)))

Îmbrăţişare aromitoare.

EmisiuneDCC spunea...

Dezbaterea in acest domeniu este oricand binevenita. Probabil ca cel sau cea care a scris mesajul anterior are mai multe informatii teoretice si aplicatii ale psihoterapiilor in acest domeniu din moment ce poate sa dea note. A-si fi extrem de bucuros daca ne-ar impartasi si noua cateva secrete din acest process. Fara de a fi un carcotas a-si dori sa stiu cat cunasteti dvs. din ceea ce se numeste campul energoiformational uman.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © Camera speciala. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver