Pentru Alessia :)

19 comentarii:

Anonim spunea...

Haioasă întâmplare!
:)
Doi tineri frumoşi. La Românica e mai greu să vezi aşa ceva.

Maria spunea...

:)
Greu, dar nu imposibil. :)

Anonim spunea...

Eşti optimistă. :)

Maria spunea...

Sunt. Poti face mai multe cand esti optimist. Am cochetat si cu culmile pesimismului dar mi-am dat seama ca e ineficient. :)
Gusta putin ! Ai sa vezi ca nu e tocmai rau. :)

Anonim spunea...

Am obosit.
Sau, ca să mă păstrez în direcţia dată de tine, sunt sătulă. Mi s-a lehămetit. Iar senzaţia se accentuează când sunt îndemnată să... findcă, paradoxal sau nu, am fost o optimistă incurabilă. Aveam calitatea de a vedea fărâma de bine din orice rău. Acum nu mai pot sau nu mai vreau, depinde cum priveşti lucrurile. Ceva a făcut "poc" şi gata! Optimismul meu de peste 30 de ani s-a desumflat ca un colac scăpat în tufa de trandafiri.

Maria spunea...

:(
Ok, nu te mai indemn. Fiecare are pragul si ritmul sau. Nu e bine cu de-a sila.
Asta nu ma impiedica insa sa imi doresc sa redevii asa. :)

Anonim spunea...

Mulţumesc.
Dacă e in firea mea (şi aş îndrăzni să spun că da) atunci poate că-mi voi reveni cândva. Dar, cel mai mult îţi mulţumesc pentru faptul că nu insişti. În ultima vreme am tot mai des impresia că sunt înconjurată de persoane care mă bat la cap peste măsură, ca să le urmez sfaturile. Şi am căpătat un fel de alergie la astfel de atitudini.
:)

Maria spunea...

Eu te bat prieteneste pe umar. Poate din exces de zel pare ca o bataie la cap, dar nu e. Te asigur. Este contrar principiilor mele. :)

Si eu indraznesc sa spun ca e in firea ta.
Si ... logic ca o sa iti revii.

Hai sa reformulez:
Mai stai o taruca asa, na ! Si aerul asta tragic te prinde extrem de bine uneori. :P

Anonim spunea...

Maria, dă-mi te rog un mail şi explică-mi şi mie ce vrea să însemne reacţia aceea de la ultima mea postare. Dacă vrei şi poţi, desigur. Mi-ar plăcea să înţeleg. Dacă nu, atunci şterg postarea şi închid blogul o vreme, până-mi spăl obrazul. Deşi, jur că a fost o glumă fără să urmărească atingerea cuiva din preajmă.
Cum spuneam, eu nu vă cunosc în viaţa reală pe niciunul. Cum aş fi putut să mă refer la careva dintre voi??!!!
:((

Maria spunea...

Iris draga, pot sa iti scriu aici ca nu e nici o problema. Nu e vorba de spalat nici un obraz. Eu cred ca am un alt prag de toleranta la glume. Tu devii foarte sensibila si suspicioasa uneori cand eu glumesc.
Mi-a placut replica aceea la culme. Imi pare teribil de rau ca ai sters postul si comentariile.
Nu cred ca ai lezat pe nimeni. Replica facea parte din farmecul tau si a fost minunata. Ma enervezi la culme (ma rog, exagerez) cand te tot intrebi ce ai facut , ce nu ai facut, pe cine ai lezat, si ... POC, usa in nas sau daramat casuta. Dar imi trece. :)
Eu iti raspund la toate intrebarile daca asta te ajtua sa te clarifici mai mult si nu am reusit sa o fac pana acum. Per ansamblu, trebuie sa stii (ca nu stiu de fapt ce ai inteles tu) ca nu am avut nici o intentie malitioasa si nici nu am surprins vreouna in dosul cuvintelor tale.
Eu glumeam ca si pana acum.
De fapt, dupa asta, incepusem sa caut o imagine pe care sa ti-o dedic. Nu ma opresc din asta, oricum. :)

alessia spunea...

Mariaaa, Iris a executat cu replica respectivă (la care am râs şi eu cu lacrimi!:))) exact acelaşi giumbuşluc inconştient ca şi o vecină de-a mea, care striga din balcon copilului care se juca în faţa blocului: "Vioreleeee, vino repede sus că acuşica vine tac-tu, şi vezi tu pe dracu unde-i băgat!" :))))
M-am zvârcolit pe jos de râs! :)))))
Exact ca acum!


Blue, nu e NIMIC de ascuns, de ruşine, de "spălat obrazul", nu fii copil prostuţ, zău aşa! :)))))

Maria spunea...

:)))
Asa zic si eu. :)
Ce treaba sa am eu cu replica ta, Iris, Doamne Apara-ma ! :))))

alessia spunea...

Blue, te SOMĂM: fă s-apară IMEDIAT pârdalnica aia de postare că...jar mănânci de la amândouă, şi n-avem nici o treabă cu...lupul cel rău, Doamne Apără-ne! :))))

Maria spunea...

Asa, Alessia, imbratisare !

alessia spunea...

Stai pe-aproape, Maria, că dacă nu răspunde regulamentar la somaţie, TRAGEM, da?! Îmbrăţişare...
Ciuleşte ochii şi cască urechile:)) să vedem cum se comportă împricinata...

alessia spunea...

Fetele, ia spuneţi voi! Aţi mai păţit PERSONAL chestiuţe din astea, să spui ceva cuiva având în vedere una, şi să reiasă cu totul altceva?
(receptorul, bătă-l vina!:))

Sunt şi multe bancuri pe tema asta, dar voi aţi păţit-o personal?!

Io am păţit una ţuguiată:) rău de tot, da' rău de TOT!!!

Îi luam un interviu preasfinţiei-sale Daniel, pe vremea când încă nu dădea peste maluri de fericire, fiind doar Mitropolitul Moldovei...Şi după ce că eram îngrozitor de timorată că n-am să mă descurc cu pârdalnicele de titluri şi funcţii bisericeşti, mă pomenesc istorisindu-i aşa, printre altele, că subalternii săi spun că ritmul lui zilnic de lucru este unul...INFERNAL :)))))))

Breee, eu l-am văzut că-i ieşiseră ochii ca la melci, da' nici că îmi dădeam seama de la ce i s-o trage!

Mi-a trecut prin tărtăcuţă chiar şi varianta că ar fi şi el olecuţă constipat, ca omu', bietul! Că doară nu i-o funcţiona şi maţu' pe bază de cele...sfimte, nu?!

Pe urmă, m-a lovit drept în creştet o bănuială cruntă: că l-oi fi sedus, Doamne Apără-mă! :))) Şi asta pe cât de fulgerător, pe atât de iremediabil...
Nu că aş fi foat io fo' prezenţă din cale-afară de răpitoare, ci că, în mod cert, era el prea...stătut, deh..:)))

Da' pân' la urmă, tot sfinţia sa a fost cel care m-a dumirit, fiindcă, după ce a reuşit să clipească între parametri normali şi a reuşit să-şi recapete şi darul vorbirii,
a silabisit extrem de semnificativ:
"Cum??? IN-FER-NAL??? Ritmul MEU de lucru este unul...IN-FER-NAL??? CINE v-a spus asta? Daţi-mi un nume, vă ROOOG!"

Am crezut că leşin, nu alta! Mai ales din pricina efortului supraomenesc de a mă abţine să nu râd...Că nu cred nici în ziulica de azi că mi-a spus cineva vorba ceea...infernală, ci că a ieşit singurică hodoromc-tronc! :)))

Spune tu, Blue, nu e curat "act ratat", a?!:)))))

Maria spunea...

:)))))
Nu-mi amintesc acum personala, da' daca imi amintesc zic.
Insa mi-a prezis recent o domnisorica (trimisa pe drumuri pentru recrutare de clienti), dupa ce am refuzat politicos oferta firmei si dupa ce a aflat ca mi-am facut deja concediul pana la sfarsitul lui iunie, ca ma asteapta o "iarna lungaaaaaa". S-a reparat repede, baigund ca era vorba de vara. Lunga, dom'le, dupa o asemenea vacanta timpurie. :)

alessia spunea...

Mariaaaa, am şters sigla fundaţiei pentru ajutorarea căţeilor, inclusiv "Maidanul cu dragoste", pentru că am o problemă cu blogul şi nu ştiu cum s-o rezolv :(
Mai exact cu noul design, pe care nu am avut timp să-i înţeleg în amănunt.

Spuneai că te pricepi la asta?
Mă poţi ajuta?

Maria spunea...

Pot incerca.
Sigla fundatiei pt. ajutorarea cateilor e o chestiune benevola. Daca vrei o pastrezi, daca nu, nu.
Ce design folosesti si ce ti se intampla ?

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © Camera speciala. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver